Detalje hårtrimmere

Vi skal teste hårtrimmere der er god til at lave detaljer. En detalje trimmer er ofte en lidt mindre hårtrimmer med et lidt mindre skær og med mulighed for at trimme håret helt ned til gangske få millimeter.

Hvorfor så brug en detalje trimmer? Skærene er meget smallere og derfor tager trimningen af dit hår længere tid! Ja det er rigtig nok, hvis du bruger en detalje trimmer udelukkende til trimning af hele håret. Men der hvor du får meget værdi er når du ønsker at lave raffineret detaljer for din frisure. Det kan være du ønsker at klippe dit hår på en speciel måde omkring ørene eller lige omkring dine bakkenbarter eller måske tage øjenbrynene. Derudover kan du også bruge detalje hårtrimmeren som en barbermaskine og du får altså to maskiner i en!

Vi tester følgende hårtrimmere for at se hvilken detalje trimmer der er er den bedste:

Moser ProfiLine 1556 Akku Hårtrimmer

Moser ProfLine 1556 Akku er vores bud på en udemærker detalje trimmer. Her er tale om lille sag og letvægter. Denne barbermaskine vejer sølle 150 gr. Dette er derfor næsten lige så let som luft at have i luft i hånden. Men man skal ikke tage fejl af denne maskine. Selvom den er lille har den en motor på cirka 5100 svingninger i minuttet. Dette er okay kraftig for en detalje trimmer. Derudover er den også støjsvag med blot lydstyrke på 63 DB, hvilket er ideelt når man gerne vil koncentrere sig og holde tungen lige i munden i selve processen med klipning.
Som de fleste hårtrimmere har den en LED display som lyser når den man skal lades. Denne trimmer har op til 2 timers batteritid og du kan derfor sagtens tage dig god tid med barbering eller trimning uden at du skal være bange for den løber tør. Med denne lange batteritid følger der desværre også en lang opladningstid på cirka 12 timer. Du skal være derfor være lidt opmærksom på den har meget downtime hvis du er på farten.
Bladet er af rustfri stål og kan tage helt ned til 0,4 mm hvilket også gør at denne trimmer er meget anvendelig til barbering. Bredden er lidt mindre en den traditionelle trimmer idet præcision er nøgleordet. Bredden på skærehovedet er 30 mm. Trimmeren har også et quick release der gør at den er let at rengøre.

Køb Moser ProfiLine 1556 Akku Hårtrimmer her

Moser ProfiLine 1556 AKKU Trimmer

Egenskaber:

 • Pris: cirka 899,-
 • Skære hastighed: 5100 RMP
 • klippe bredde: 30 mm
 • Bladenes skær: rustfrit stål
 • Ladetid: op til 12 timer
 • Batteri tid: cirka 2 timer
 • Længdeindstillinger: 0,4 mm uden afstandskam, 3 eller 6 mm med den medfølgende afstandskam
 • Støjniveau: 63 DB
 • Trådløs
 • Vægt: 150 g.
 • Vurdering: Overall en okay detaljeskraber. Den relative lange lade tid kan for nogen godt være lidt problematisk, men hvis man lige ser bort for dette er der tale om en trimmer der er sagtens kan anvendes både til at klippe detaljeret i hår og som barbermaskine. Prisen er mellemdyr men du får så også både barber maskine og hårtrimmer. Den helt klare fordel ved denne maskine er dens præcision, støjniveau og lette vægt der gør at det er en medgørlig og behagelig maskine at have at gøre med og til en overkommelig pris for sådan en maskine.

  Wella Professionel HS 61

  Wella Contura HS 61 pro er nok den bedste detaljetrimmer du kan få på markedet. Den er ligesom Moser trimmeren også meget lille og vejer næsten ingen ting. Denne trimmer fra Wella vejer blot 110 gram og er også støjsvag med blot 60 DB støjniveau. På disse to parametre klarer den Wella trimmeren sig væsentligt bedre end Moser trimmeren.

  Ladetiden er væsentlig mindre også. Denne trimmer har en ladetid på kun 1 time hvilket er rimelig kort. En af de klare fordele ved den trimmer frem for de fleste andre. Den har altså derfor ikke samme begrænsninger som Mosers bud på en detalje trimmer.

  Skærehovedet er ligesom Moser i rustfrit stål. Selve skærelængen er 25 mm hvilket gør at du kan skære meget mere præcist end ved det de traditionelle 45 mm. Dette gør at trimmeren er velegnet som detaljetrimmer til skæg og svære områder også. Derudover kan den trimmer også klippe helt ned til 0,1 mm hvilket er meget kort selv for en detalje trimmer. Vi har faktisk endnu ikke fundet en detaljetrimmer der kunne klippe ligeså kort og derfor er denne trimmer helt unik. Dette er nok også en af grundene til at denne trimmer har vundet markedets popularitet. Dette gør at du kan bruge denne trimmer til at barber dig særdeles grunding også og kan klippe hår under armene også.

  Vurdering: Dette er helt klart den bedste detaljetrimmer du kan få. Med dens helt unikke egenskab til at kunne klippe ekstremt kort er ikke noget du finder alle steder. Du kan derfor klippe helt tæt og nærmest glat. Trimmerens gode batteri effektivitet er også med til mindske de begrænsinger der typisk er ved de fleste hårtrimmere. Det eneste et lille minus ved denne trimmer er den er relativ dyr, men disse ekstra egenskaber er helt klart prisen værd. Dette er en detaljetrimmer du helt sikkert bliver glad for.

  Standardprisen er 2.400 men du kan få den til en billigere pris på 1399 blandt herunder:
  Køb Wella Professionel HS 61 her
  Moser ProfiLine 1556 Akku Hårtrimmer


  Egenskaber:

 • Pris: cirka 1399,-
 • Skære hastighed: uoplyst
 • klippe bredde: 25 mm
 • Bladenes skær: rustfrit stål
 • Ladetid: op til 2 timer
 • Batteri tid: cirka 2 timer
 • Længdeindstillinger: 0,1 mm uden afstandskam, optil 6 mm med den medfølgende afstandskam
 • Støjniveau: 60 DB
 • Trådløs
 • Vægt: 120 g.
 • Konklusion:

  Disse to trimmerer er begge et meget godt bud på en god detalje trimmer. Der er dog også en relativ stor prisforskel hvor Wella maskinen er lidt dyre men forskellen i kvalitet skinner også klart igennem. Wella trimmeren er uden tvivl bedst i denne test og er helt sikkert de ekstra kroner værd hvis du går og overvejer at investere.

  Leave a Reply